Кадети Партизана и Пионири Уба прваци

Данас је на терену СЦ Школарац у Убу одржано Првенство Београда у рагбију 9 за кадете и пионире. Прво место у конкуренцији Кадета припало је екипи Партизана 1953, који су савладали домаћу екипу Гвоздени строј са 32-20.  Занимљиво је да су све поене за црно беле постигла само два играча Енис Бибић и Ђорђе Крнета.

Кадети Партизана, прваци Београда за 2019 годину

У конкуренцији пионира Убљани су се реванширали гостима за пораз и дошли до трофеја. Гвоздени строј је славио са 28-8 и тако дошао до првог великог трофеја у својој историји.

Микица Живковић алфа и омега Убљана овако је прокоментарисао први клубског трофеј: “ово је велики успех за нас и велики подстрек за даљи рад и развој рагби лиге у Убу и околини. Заиста нам је била част да угостимо данас Партизан и штета што број клубова на Првенству Београда није био већи. Као клуб опредељени смо за рад са младима, пре свега пионира и кадета и надамо се да је ово тек почетак. Радимо у изузетно тешким условима, али се надамо да ће се и то у скорије време променити.”

Партизан – Гвоздени строј 32-30

Кадети. Уб 07.04.2019. Игралиште СЦ Школарац, гледалаца 50. Судија: Јасмин Бибић (Београд).

Партизан: Енис Бибић, Ђорђе Је, Урош Гашић, Марио Арсенијевић, Игор Стојковић, Денис Деспинић, Стефан Ранковић, Никола Мишковић, Филип Нешић.

Гвоздени строј: Mитровић Иван, Митровић Радиша, Бакић Лига, Васић Мојсије, Митровић Марко, Радосављевић Станиша, Радосављевић Стефан, Ковачевић Филип, Митровић Урош, Стаменић Боривоје, Бугарчић Душан, Лазаревић Микеле.

Поени за Партизан: 8 есеја – Енис Бибић 5, 11, 12, 16,18, и 19 мин, Ђорђе Кревета 6 и 15 мин.

Поени за Гвоздени строј: 5 Есеја – Митровић Радиша 4 мин, Бркић Лазар 6 мин, Васић Мојсије 10, 13 и 14 мин.

Партизан – Гвоздени строј 8-28

Пионири: Уб 07.04.2019. Игралиште СЦ Школарац, гледалаца 50. Судија: Јасмин Бибић (Београд).

Related posts