Trofej Beograda otišao u Ukrajinu

Trofej Beograda

Finale: 14. po redu “Trofeja Beograda” u ragbiju 13 odigrano je danas na stadionu SC Inge na Zvezdari. U finalu su se sastale juniorske reprezentacije Srbije i Ukrajine, a više uspeha imali su gosti koji su na kraju trijumfovali sa 32-10.

Kao i pre dva dana protiv B reprezentacije Srbije, i danas su gosti krenuli silovito i već na startu postigli esej i poveli sa 4-0. Nakon ranog vođstva, Srbija je uspostavila ravnotežu, ali izabranici trenera Vladana Kikanovića nisu mogli da stvore izgledniju priliku za postizanje poena. Sa druge strane brzonogi gosti su vešto koristili, svaku i najmanju grešku, tako da su prvo poluvreme rešili u svoju korist sa 20-6.

Trofej Beograda

Slična slika viđena je i u drugom poluvremenu. Srbija sa potpuno novim timom, koji se tek stvara, sa samo dva igrača koja su pre godinu dana učestvovala na EP do 19 godina, protiv Ukrajine nije mogla više od časnog poraza.

Srbija – Ukrajina 10-32 (6-20)
Beograd, 04.08.2019. Stadion: SC Inge. Gledalaca: 100. Sudija: Radoslav Novaković. Pomoćnici: Jasmin Bibić, Džavid Jašari (svi Srbija).

Poeni za Srbiju: 2 eseja – Uroš Golubović, Valentino Milovanović. Golovi: Stefan Simović 1/2.

Poeni za Ukrajinu: 6 eseja: Ivančuk Andrei, Boichuk Vitali, Kovaljshyn Rostyslav, Kunynets Oleh, Kolosovski Juri, Duchkov Vitali. Golovi: Daniel Hapon 4/6.

Srbija U18: Valentino Milovanović, Luka Brašanac, Miloš Stojković, Stanojlović Dimitrije, Nikola Petković, Vladimir Bošković, Nikola Mladenović, Đorđe Fenjera, Uroš Golubović, Enis Bibić, Velibor Кaranović, Veljko Stalević, Stefan Simonović. Rezerve: Marko Simović, Mihajlo Stojiljković, Milan Jaćimovski, Marko Milićević, Jovan Anđelković.

Ukrajina: Danilo Veoler, Rostislav Кovaljčuk, Orest Adamik, Daniel Hapon, Oleksander Roško, Andrei Ivančuk, Vitali Pučkov, Oleh Кuninets, Ihod Vasninik, Jurij Кolosovski, Vladim Polišuk, Ivan Кapustak, Vitali Bočnik. Rezerve: Jevhan Čeričnik, Oleh Antoane, Oleh Skadok, Maksim Sevčik.

Related posts