Кадетима Партизана и пионирима Уба и Куп Београда

Куп Београда за кадете и пионире одржан је данас на терену СЦ Школарац на Убу. Као и пре две недеље у Првенству Београда и овај пут су трофеји подељени између екипа Партизан 1953 и Гвозденог строја са Уба. Црно бели су били поново неприкосновени у конкуренцији кадета, мада су до тријумфа дошли много теже него пре две недеље. Гвоздени строј је овај пут пружио велики отпор, па је Партизан до пехара стигао есејем Крнете у последњем минуту. Као и у Првенству Београда, и овај пут су Крнета и Енис Бибић били нерешива енигма за одбрану Гвоздених. Њих двојица су опет постигли све поене за Партизан. Коначан резулат је био 44-40 за Партизан 1953. Иако је Гвоздени строј водио већи део утакмице. Решили су Убљани и прво полувреме у своју корист са 20-16, али им је понестало снаге пред сам крај, што су играчи Партизана знали да искористе и преокрену резултат.

Код пионира Убљани су поново били бољи од црно-белих вршњака, и након Првенства у своје витрине однели су и Куп Београда. И ова утакмице је била много неизвеснија, него претходни сусрет у Првенству Београда. Гвоздени строј је данас тријумфовао са 32-20, мада је Партизан све до пет минута пре краја био у вођству. На жалост, црно-белих то вођство нису успели да сачувају до краја јер је Гвоздени строј са три есеја Уроша Митровића дошао до новог тријумфа.

Гвоздени строј – Партизан 1953 40-44 (20-16)

Кадети: Куп Београда, Уб 20.04.2019. Игралиште: СЦ Школарац. Гледалаца: 50. Судија Јасмин Бибић.

Поени за Гвоздени строј Уб: 10 есеја – Васић Мојсије 7, Тодоровић Данијел 1, Митровић Марко 1, Митровић Радиша 1.

Поени за Партизан 1953: 11 есеја – Бибић Енис 8, Крнета Ђорђе 3.

Гвоздени строј: Митровић Иван, Митровић Марко, Митровић Радиша, Васић Мојсије , Тодоров Данијел, Бугарчић Душан, Дрча Марко, Митровић Урош, Радосављевић Стефан, Стаменић Боријвој, Савић Ненад, Ковачевић Филип, Лазаревић Микеле, Лазаревић Кристија, Дрча Бојан.

Партизан 1953: Бибић Енис, Стојиљковић Игор, Крнета Ђорђе, Мишковић Никола, Нешић Филип, Симић Урош, Ранковић Стефан, Иванковић Игор, Јорговић Огњен, Стојиљковић Страхиња, Гашић Урош, Деспинић Денис.

Гвоздени строј – Партизан 1953 32-20 (8-12)

Пионири: Куп Београда, Уб 20.04.2019. Игралиште: СЦ Школарац. Гледалаца: 50. Судија Јасним Бибић.

Поени за Гвоздени строј Уб: 8 есеја – Митровић Урош 3, Радосављевић Стефан 1, Стаменић Боривоје 2, Савић Ненад 1, Дрча Бојан 1.

Поени за Партизан 1953: 5 есеја – Ивановић Игор 2, Симић Урош 2, Јорговић Оген 1.

Гвоздени строј: Бугарчић Душан, Дрча Марко, Митровић Урош, Радосављевић Стефан, Стаменић Боријвој, Савић Ненад, Ковачевић Филип, Лазаревић Микеле, Дрча Бојан.

Партизан 1953: Стојиљковић Игор, Мишковић Никола, Нешић Филип, Симић Урош, Ранковић Стефан, Иванковић Игор, Јорговић Огњен, Илић Вук.


Related posts