Отишао Милорад Мики Стошић

Милорад Мики Стошић

Са великим жаљењем обавештавамо да је после тешке болести и велике борбе, 27.09.2017. године престало да куца срце Милорада Микија Стошића, једног од првих играча Рагби лиг клуба Црвена звезда. Милорад Мики Стошић рођен је 15.05.1984. године. Завршио је Вишу пословну школу и радио је у Скупштини града Београда, Општини Врачар, МУП-у Београд и Путевима Србије. Био је једна велика душа и један велики човек.

Заљубљеник у спорт, који је често трчао по кеју у Земуну. Рагбијем је почео релативно касно да се бави, са навршених 20 година и то у Рагби фудбал клубу Земун. Након три сезоне проведене у овом клубу, крајем 2007. и почетком 2008. године се придружује Милошу Кућанчанину и Николи Матејићу, и један је од првих регистрованих играча тек основаног Рагби лиг клуба Црвена звезда.  На жалост након неколико сезона, због повреде ноге, престаје активно да се бави рагбијем. Као активан играч у Рагби фудбал клубу Земун и Рагби 13 клубу Црвена звезда провео је 8 година. За оба клуба наступио је на њиховим првим званичним утакмицама.

Био је велики навијач Црвене звезде на чије утакмице у кошарци, фудбалу и рагбију, одлазио кад год би могао.

Сахрана Милорада Микија Стошића обавиће се данас (петак 29.09.2017. године) у 12.30 сати на гробљу Лешће. Опело почиње у 12.00 сати.

Нека му је вечна слава и хвала.

Related posts