Витез поклекао пред Београдом

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Некако у сенци Ускршњих и првомајских празника, 28.04.2016. године  одиграна је утакмица у јуниорској конкурецији између Витеза и селекције Београда. Утакмица је одиграна на СРЦ Шантићи, у оквиру обележавања Дана општине Витез. Прошле године истим поводом је у Витезу гостовала  јуниорска репрезентација Србије а противник  им је била репрезентатција Босне и Херцеговине.

Овај пут у Витез је допутовала јуниорска репрезентација Београда, која је са 38-12 савладала вршњаке из Рагби лига клуба Витез.  Репрезентација Београда била је састављена од играча из Партизана, Црвене Звезде и Новог Београда, а водио их је тренерски тандем Адмир Хаџић и Милош Зоговић.

Већ на старту утакмице, у 4. минуту Београд је есејем играча Партизана Дениса Бајрамија дошао у вођство од 4-0. Након раног вођства, домаћи су успоставили теренску равнотежу, а одличну и пожртвовану игру су материјализовали у 18. минуту, када је Матео Шола постигао есеј и изједначино на 4-4. У 21. минуту, још једним есејем играча Партизана, Топлице Ристића, а затим и претварањем Владимира Милутиновића Београд долази у вођство од 10-4. У 25. минуту трећи есеј за Београд постигао је поново Топлица Ристић, а девет минута касније и Владимир Милутиновић за коначних 4-20 у првом полувремену.

Друго полувреме је почело на сличан начин као и прво, поново есејем Дениса Бајрамија. Затим се разгоропадио Владимир Милутиновић који је постигао још два есеја и три гола за сигурно вођство гостију од 4-38. У последњих 15-ак минута гости су смањили гас, што су упорни домаћини искористили да ублаже пораз. У 55. минуту есеј је постигао Матео Скопљак, а осам минута касније Габријел Гелић је поставо коначан резултат 12-38.

Прилику за резванш Витез ће имати за нешто више од два месеца на међународном турниру Трофеј Београда који ће се ове године одржати у јуниорској конкуренцији од 30.06. до 04.07.2016. године. Поред Витеза и репрезентације Београда на турниру ће учествовати и јуниорске екипе из Русије, Чешке, Енглеске и Либана.

zajednicka-fotografija-702x336

ВИТЕЗ – СЕЛЕКЦИЈА БЕОГРАДА 12-38 (4-20)

Витез (БиХ) 28.04.2016., Стадион: СРЦ Шантићи. гледалаца: 50. Судија: Новаковић Радослав (Београд).

ВИТЕЗ: Габријел Гелић 4 поена-есеј, Матео Шола 4 поена-есеј, Дејан Грбавац, Иво Јосиповић, Данијел Акиловић, Доминик Кнежевић, Матео Скопљак 4 поена-есеј, Марин Врховац, Иво Шола, Матео Маљић, Саша Шантић, Тони Шалић, Тино Шалић. Резерве: Тино Рамљак, Жељо Рајић.

БЕОГРАД: Михајло Илић, Алекса Миљковић, Топлица Ристић 8 поена-2 есеја, Денис Бајрами 8 поена-2 есеја, Владимир Милутиновић 22 поена (3 есеја, 5 голова), Стефан Предојевић, Душан Новаков, Рајко Трифуновић, Паја Шевић, Милош Тасић, Миленко Божић, Драган Ђурић, Петар Михајловић. Резерве: Стефан Стоиљковић, Алекса Предраговић, Самија Бајрами, Вук Томић.

Related posts